|
כתבות > מדור חדשות
|
|
מרוץ קריטריום טכני ומהיר בנס ציונה
ניצחון בכורה לאלון גפן בנוער - דווח מיוחד על מרוץ הסניורים
קרדיט:
איגוד האופניים
הועלה על-ידי:
איגוד האופניים
1/5/2006, 12:09
|
|
|
| |
|
מרוץ קריטריום טכני ומהיר בנס ציונה- נצחון בכורה לאלון גפן בנוער
מרוץ נס ציונה של ליגת "נביעות" למועדונים נערך ביום שישי 28/4/200
המרוץ נערך סביב אצטדיון הכדורגל של נס ציונה במסלול קריטריום מעגלי של 800 מטר.
המסלול המקיף את האצטדיון כולל אלמנטים טכניים בצורת האות sהדורשים מהרוכבים משנה זהירות ויכולת טכנית ופיסית גבוהה על מנת לחזור למהירות גבוהה לאחר היציאה מן הסיבובים ולקראת החלקים הישרים של המרוץ .
כ 30 רוכבים זינקו במקצה העילית ופתחו את המירוץ בקצב רצחני של דקה וחמש שניות להקפה , קצב זה נמשך לאורך כל המירוץ כאשר המובילים מתחלפים מעת לעת . לאחר כחצי מרוץ פרש אלוף ישראל מקסים בורלצקי (VC חולון ישראל) וציין כי הוא אינו חש בטוב והעריך כי הוא יצטרך מספר שבועות מנוחה . בקרב הנשים ניצחה מיכל אבריאל (רוכבי רוזן מינץ ת"א) שהפגינה רכיבה מצוינת לכל אורך המירוץ.
בסיבוב האחרון כ-300 מטר לפני קו הסיום פתח ירדן גזית (רוזן ומינץ ת`א TACC) פער משמעותי וחצה את הקו לבדו כאשר הוא מותיר את שאר הרוכבים מאחור נאבקים על המקום השני .
לפני מרוץ העילית התקיים מרוץ המאסטרס- הסניורים של עולם האופניים והפגיש את ותיקי הרוכבים והרוכבות במירוץ ססגוני ומותח . זה לצד זה רכבו צעירים בני 50 ו 60 והוכיחו כי רוח הספורט והתחרות עדיין במותנם . המירוץ היה צמוד ברובו כאשר צ'רלי אנסטיס (רוזן ומינץ ת`א ( TACC וצדוק יחזקאלי (Team Matzman) מתחרים ראש בראש על המקום הראשון . בסיום גבר צר'לי אנסטיס וניצח במירוץ כולו.
תוצאות מרוץ נס ציונה ה 2: עילית גברים : 1. ירדן גזית - רוזן ומינץ ת`א 01:10:28.80 2. וולף עמוד - VC חולון ישראל 01:10:34.05 3. יורי לוינזון - רוזן ומינץ ת`א 01:10:34.15
נוער עילית : 1. אלון גפן - רוזן ומינץ ת`א 01:10:34.65 2. רן מרגליות - רוזן ומינץ ת`א 01:10:34.74 3. יותם נוביק - ספיידר 01:12:21.95
עילית נשים : 1. מיכל אבריאל- רוזן מינץ ת"א -01:10:46.90 2. אורת בש- רוזן מנץ ת"א - 00:58:52.75 3 .קרן כהן – רוזן מינץ ת"א -11:05:29.55 ((DNS
צילומים – אלכס קפלן- איגוד האופניים
|
ירדן גזית מנצח בעילית
|
|
קרדיט:
איגוד האופניים |
|
|
|
|
לכתיבת כתבה במדור זה...
לרשימת הכתבות של איגוד האופניים...
|